Ulkoasun Kuva

Yritys

TIETOA MEISTÄ:

Olemme Oulun seudulla, Limingassa, Tupoksen kylän rajamailla toimiva uusi kotipuutarha/puutarhamyymälä.  Kotipihallamme sijaitseva myyntipisteemme käsittää 200 neliön kasvihuoneen sekä pihapuodin ja myyntipihan parkkialueineen.

Keskeinen ja hyvä sijaintimme innosti toteuttamaan pitkäaikaisen haaveemme omasta puutarhasta sekä sisustus- ja lahjatavaramyymälästä. Jatkuvasti kasvava Limingan kunnan alue toi hyvät lähtökohdat toiminnan perustamiseen. Outin lapsuudeenkodista oppimat taidot sekä hyvät tukiverkostot innostivat toimintaan.

Puutarhamme toimii puutarhamyymälä periaatteella  joten lähes kaikki kasvit tulevat sopimuskasvattajilta. Vain pienen osan kasvatamme itse.  Valikoimaamme kuuluu myös muita kotiin, puutarhaan ja pihalle sopivia tuotteita sekä sisustus -ja lahjatavaratuotteita. Toimimme kesä, syys ja joulukaudella. Kevään olemme suljettuna.

Toimintamme ajatuksena on tarjota kasvavalla Limingan kunnan alueella monipuolisesti, laadukkaita ja hyviä kukkia sekä muita tuotteita edulliseen, asiakasystävälliseen hintaan.

Jokainen asiakas on meille tärkeä! Älä epäröi ottaa yhteyttä, autamme mielellämme!

 

kukkakori

Kiitos kun vierailit sivuillamme!

Terveisin

Outi ja Jaakko Räihä